Zuidplas in bedrijf

Verbinden, groeien, floreren.


Laatste berichten:

Lancering lokaalplatform Zuidplas in Bedrijf
Lancering lokaalplatform Zuidplas in Bedrijf

(Hart van Holland 4 oktober 2023)

Tijdens een feestelijke bijeenkomst  is het gloednieuwe online platform ZuidplasinBedrijf.nl officieel gelanceerd. Dit innovatieve initiatief, geïnspireerd door het succes van LekkerWonenindeKrimpenerwaard.nl, belooft de lokale bedrijvigheid te stimuleren en de gemeenschapsbinding in de Zuidplas-regio te versterken.

Daarnaast is ook de consumentenwebsite LekkerWonenindeZuidplas.nl. Ontdek hoe deze platformen lokale ondernemers en inwoners samenbrengen voor een welvarende en duurzame toekomst.

Deze innovatieve websites, ontwikkeld door Reclamestudio Baasimmedia, fungeren als dynamische ontmoetingsplaats waar bedrijven en inwoners samenkomen, connecties maken en lokale mogelijkheden ontdekken. Tijdens de lancering waren de eerste aangemelde ondernemers aanwezig om het heugelijke moment te vieren.

ZuidplasinBedrijf.nl

ZuidplasinBedrijf.nl is specifiek ontworpen om lokale bedrijven de kans te bieden zichzelf te presenteren, hun zichtbaarheid te vergroten en te groeien. Leden kunnen genieten van diverse voordelen, waaronder het plaatsen van vacatures, het uitbreiden van hun netwerk en het laten zien van wat ze te bieden hebben, allemaal op één centrale locatie.

LekkerWonenindeZuidplas.nl

Aan de andere kant richt LekkerWonenindeZuidplas.nl zich op de behoeften van consumenten en inwoners die streven naar een evenwicht tussen werk en privé. Dit platform heeft als doel lokale werkgelegenheid te bevorderen door inwoners te verbinden met lokale bedrijven en beschikbare vacatures. Hierdoor wordt woon-werkverkeer verminderd en de lokale economie versterkt.

Een brug tussen lokale bedrijven, consumenten en lokaal talenten
"Ons doel is om een brug te slaan tussen lokale bedrijven en talenten in de regio, en om bij te dragen aan meerdere maatschappelijke doelen, waaronder het verminderen van woon-werkverkeer en het versterken van het sociale aspect en de lokale economie," aldus Ron Baas van het initiatief. "Ondernemers zijn de hoeksteen van onze samenleving; ze sponsoren onze sportverenigingen en dragen bij aan de leefbaarheid van onze gemeenschap. Grote partijen als Bol.com en dergelijke zullen niet zo snel onze lokale verenigingen sponsoren."

De kosten voor ondernemers bedragen 200 euro per jaar. Elk aangemeld bedrijf krijgt een eigen bedrijfsprofielpagina op zowel ZuidplasinBedrijf.nl als LekkerWonenindeZuidplas.nl, waarmee ze hun zichtbaarheid aanzienlijk kunnen vergroten en kunnen profiteren van een scala aan marketing- en netwerkmogelijkheden.

Met de officiële lancering van deze platformen wordt een nieuw hoofdstuk ingeluid in het stimuleren van lokale economische groei, het verbeteren van de levenskwaliteit van inwoners en het versterken van de gemeenschapsbanden in de Zuidplas-regio. Samen wordt er gewerkt aan een welvarende en duurzame toekomst voor onze regio.

Voor meer informatie, kunt u een bezoek brengen aan de websites www.zuidplasinbedrijf.nl en www.lekkerwonenindezuidplas.nl.


04.10.2023, 19:55
Categorie: Zakelijk Algemeen
Bekeken: 167

Share