Zuidplas in bedrijf

Verbinden, groeien, floreren.


Laatste berichten:

Bos Nieuwerkerk genomineerd voor de Ondernemersprijs Midden-Holland 2024
Bos Nieuwerkerk genomineerd voor de Ondernemersprijs Midden-Holland 2024

Donderdag 11 januari zijn in Fort Wierickerschans de genomineerden voor de 2024 editie van de Ondernemersprijs Midden-Holland bekend gemaakt.

In de categorie MKB zijn Bos Nieuwerkerk HeatMatrix Group uit Nieuwerkerk genomineerd. Andere genomineerden in deze categorie zijn Overslag Terminal Bergambacht uit Bergambacht en Redwell uit Waddinxveen.

De genomineerden zijn gekozen uit een grote groep kandidaten die door de voordrachts-commissies uit de vijf deelnemende gemeenten zijn aangedragen. Om een beeld van de genomineerde bedrijven te krijgen worden, in aanvulling op de aangeleverde informatie en de pitches, alle bedrijven de komende tijd door de jury bezocht. Tijdens deze bezoeken kunnen de genomineerden laten zien waarom juist zij dé Midden-Holland Ondernemer van het jaar moeten worden.

Op 29 januari worden tijdens het feestelijke slotevent in De Goudse Schouwburg de winnaars bekend gemaakt. Naast winnaars in deze drie categorieën is er ook een StartUp categorie. Bos Nieuwerkerk is sinds 1973 wereldwijd actief als specialist in industriële schoorstenen. Een echt familiebedrijf waar nog steeds zaken worden gedaan met hoofd én hart. Naast het belang dat wij hechten aan persoonlijke relaties, zijn ook de motto’s ‘gaat niet, bestaat niet’ en ‘afspraak is afspraak’ pijlers van onze bedrijfsvoering.


14.01.2024, 20:19
Categorie: Zakelijk Algemeen
Bekeken: 166

Share